İZMİR / KARŞIYAKA - Karşıyaka Atakent Anadolu Lisesi

YENİ HAYALLER YENİ BAŞLANGIÇLAR

ATAKENT ANADOLU AKIL DOLU BİLİM DOLU

Haz

WELLbeingDONE isimli Türkiye,Portekiz,Macaristan ve Hırvatistan ortaklı eTwining projesine Atakent Anadolu Lisesi olarak katıldık.Akran  zorbalığına dikkat çekmek için online toplantılara katılıp, tshirt boyama etkinliği yapıp, akran zorbalığının verdiği zararlara dikjat çeken videolar yapıp, akran zorbalığına nasıl son veririz, nasıl önleriz isimli videoları izleyerek proje ortaklığı aktivitelerini gerçekleştirdik.

Haz

Bizlere öğrencilerini emanet eden velilere ve onları yetiştirip mezun eden Atakent Anadolu Lisesinin her kademedeki personeline teşekkürler. İyi ki varsınız.

Haz

Okul Kız Voleybol Takımı ve öğretmenlerimizle okul yönetimimizden kurulu takım maç yaptı. Keyifli anlara sahne olan maçı iyilik kazandı. Kızlarımızı ve öğretmen ve yöneticilkerimizi kutluyoruz.

Haz

Milli uçağımız Kağan' ın mühensileiyle keyifli bir etkinlik geçirdik. Ankara gezimize yeni rota daha ekledik.

Haz

Son hafta etkinlikleri kapsamında İzmir' in tarihi yerlerini gezdik.

Haz

Kültürel etkinlikler anlamında birçok alanda etkinlik düzenleyen okulumuz İzmir Kitap Fuarına katılım sağladı.