İZMİR / KARŞIYAKA - Karşıyaka Atakent Anadolu Lisesi

Virtual Exchange Activity Of ERASMUS

Okulumuzun müdür yardımcısı İlknur Demiralp ve yetkili öğretmenlerimiz Özden Bildirici, Cem Acar ve Sevinç Örer ile birlikte, okulumuz Erasmus proje koordinatörü Arife Bilgiç'in başlattığı, İtalya'nın ev sahipliği yaptığı, 24 Mayıs'ta başlayıp üç gün süren Erasmus Ekoloji etkinliğine katıldık. İlk gün etkinliğe katılan okullar kendilerini ve ülkelerini tanıtan sunumlar yaptılar. Daha sonra puzzle etkinliği yapıldı. İkinci gün her okul kendi ülkelerindeki doğal yaşamı anlatan sunumlar yaptılar. Günün sonunda fotoğraf yarışması yapıldı. Üçüncü gün ise Sicilya'nın geleneksel at arabası süslemeleri ile ilgili Workshop etkinliği düzenlendi. Üç gün boyunca çok keyifli etkinlikler yaptık ve farklı kültürler hakkında yeni şeyler öğrendik. Erasmus etkinliğinin bize çok şey kattığını düşünüyoruz!

Yayın: 27.05.2021 - Güncelleme: 27.05.2021 23:01 - Görüntülenme: 858