İZMİR / KARŞIYAKA - Karşıyaka Atakent Anadolu Lisesi

ANAOKULUNDAN ÜNİVERSİTEYE HAYDİ HERKES MÜZEYE

Atakent Anadolu Lisesi olarak gerçekleştirdiğimiz müzelerle ilgili yaptığımız "Anaokulundan Üniversitesiye Haydi Herkes Müzeye!" projemizde öncelikle bizleri koordine eden  okulumuzun Müdür Yardımcısı İlknur DEMİRALP,Görsel Sanatlar öğretmeni Neşe ÖZYAVUZ ve rehber öğretmeni Nilufer SAL.Projemizin Üniversite kolunda bize destek veren

Prof.Dr. Bahriye GÜLGÜN (Ege Ünv. Zir. Fak. Peyzaj Mim. Böl.),Dr. Öğr. Üyesi Emine SEZER (Ege Ünv.Rektörlüğü Sosyal Sorumluluk Projeleri Koordinatörü),Arş. Gör. Hatice ULUER (Ege Ünv.Rektörlüğü Sosyal Sorumluluk Projeleri Koordinator Yrd.).

Anaokul-ilkokul-ortaokul kollarında destek veren:Menemen Sevinç Anne Anaokulu Müdiresi Melek Balseven TAYLAN,Özgiller Dalan İlkokulu Sınıf Öğr. Umut Cemgil AKKAYA,Nebahat Arslan Karadavut İlkokulu Anaokulu Öğr. Kıymet ÖZCAN,Çiğli İzzet Gökçimen Ortaokulu  Görsel Sanatlar Öğr. Güzin VURSAN ve sunumu hazırlayan Atakent Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencilerinden Alba Alkım KARATEPE,Özge Nehir EREY,Melike KEBAPCI.Bu sunumu anaokul ve ilkokul düzeyindeki kardeşlerimiz için hazırladık.Hazırladığımız sunumda müze kültürünü, müzenin ne olduğunu,müzede uyulması gereken kuralları hep birlikte eğlenerek öğretmek istedik.Sorulu-cevaplı online bir sunumdu.Hepimiz oyuncaklarımızla,hikayelerimizle birlikte çok eğlenceli bir tanışma gerçekleştirdik.Sergiledikleri heykel pozları hepimizin yüzünü güldürdü.İnmeyen parmaklarıyla bize ne kadar öğrenmeye hevesli bir neslin gelmekte olduğunu gösterdiler.Hepsiyle gurur duyuyoruz.Ve bu projede destek veren her bir öğretmenimize,arkadaşımıza ve heyecanla katılan küçük kardeşlerimize teşekkür ediyoruz.

28-05-202128-05-2021

Yayın: 28.05.2021 - Güncelleme: 29.05.2021 00:20 - Görüntülenme: 482